Week 3 en week 4
Hoi,
Jullie hebben al een tijdje niets meer van mij gehoord, maar ook hier loopt het leven gewoon voort…
Week drie en vier zijn inmiddels gepasseerd en ik heb weer heel wat bijgeleerd!
Van een planning kan je hier niet echt op aan. Ook al heeft ze op het internet gestaan!
De film op acht uur ging plots niet door. Niet weer hè! Riepen we in koor.
Want ook de yogales werd al afgelast, dus werden onze avondplannen weer maar eens aangepast.
Een karaokéavond in The French Café? Na wat twijfel zeiden we allemaal: oké.
Rond 11 uur waren we daar binnen, maar het feestje moest toen duidelijk nog beginnen.
Niemand zette de eerste stap, dus dronken we enkel een cocktail met wat fruitsap J
De volgende halte was één of ander Londens café. Daar ontmoetten we mensen van onze gang en we dronken een glaasje mee.
Een andere avond was er een feestje bij een klasgenoot op kot. ’s Avonds laat erin, maar ’s morgens ging het minder vlot! (Pfff, om 9 uur terug les? ‘k ben kapot!)
Dapper met onze sportkaart in de hand trokken we naar het zwembad. Om eens te inspecteren hoe het daar zat.
Is dit een typisch zwembad in Frankrijk? Man, man, we gingen strijk!
Omkleden deed je allemaal in het grote omkleedhok. Gelukkig hing er nog een gordijntje en een kapstok!
De foto’s komen wat later, als we nog eens de moed vinden om een duik te pakken in het koude water.
Verder weten we nu ook dat de plaatselijke Waterput hier Abrakadabra heet.
En dat die absoluut niet goed is voor mensen op dieet!
Mijn rijmerijen zal ik nu maar stoppen.
En de nieuwe foto’s zal ik op mijn blogje droppen!
Dikke kus
Sanne
Tof Sanne!
Heel leuk gedaan Sanne, maar Chari was me voor met reageren!