sanne-in-caen.reismee.nl

Kijkersvraag

Hoi hoi hoi,

Op paasmaandag bezochten we een Normandische zoo. Na een busrit van anderhalf uur en een half uurtje wandelen, stonden we eindelijk voor de ingang. Onze verwachtingen stonden hoog gespannen. Het foldertje vertelde ons dat er maar liefst 200 dieren van over 5 continenten te zien waren. Vol goede moed stapten we het serpentarium binnen. Nog geen 5 minuten later waren we daar al terug buiten. We hadden nog één uurtje voor het middag was. Dus nog even de tijd om wat andere dieren te gaan bekijken. Toen we ’s middags het plannetje boven haalden, bleek dat we bijna alle dieren op een uurtje gezien hadden. Op zich was dat niet erg, maar onze bus naar de residentie zou ons pas om 18.00u oppikken! Dat was dus nog minstens 4 uur in een zoo rondlopen waar we eigenlijk alles al gezien hadden. Toen kwam ik op een ‘geweldig’ ideetje. Om wat swung in ons bezoek te brengen, konden we een fotowedstrijd voor jullie organiseren. Wil je graag deelnemen? Lees dan het spelreglement aandachtig door!

Kijkersvraag:

Ga naar de map ‘Kijkersvraag’. Daarin zien jullie een hoop foto’s van ons bezoek aan de zoo. Op sommige foto’s zijn wat ongewone voorwerpen te zien. Het is aan jullie om uit te maken over welke DRIE voorwerpen het gaat. Je vermeldt er ook bij hoe vaak elk voorwerp in de hele fotoreeks te zien is.

Wie het meest nauwkeurige antwoord geeft, krijgt van mij een exclusief cadeautje uit Normandië. De winnaar wordt binnen 2 weken bekend gemaakt.

Veel plezier

Sanne

P.S. Inmiddels is bij jullie de paasvakantie aangebroken. Een ideale moment om eens iets van het thuisfront te laten horen, lijkt me! Alvast bedankt voor de massale?! reacties.

Nancy

Ha die Sanne ! !

Alles precies wel bonnekes ginder !
Aan uw verhalen mankeert alleszins nie veel. Kei tof om te lezen.
Heb dus ook uw fotowedstrijd eens bekeken. Weet enkel nie goe waar ik moet antwoorden, dus dan zal ik mijn antwoord hier zetten. Ik ben uit op die felbegeerde prijs ! !

mijn antwoord is:
- een vork, 9 keer
- zonnecreme-stick, 8 keer
- rode kruiwagen, 2 keer

nu maar hopen dat het een beetje juist is hé.

Wat ik ook nog wou vragen. Ik had gezegd dak wel eens een weekendje wou langskomen. Past voor jou 8 en 9 mei ?

Let me know ! (mja, Frans is nie menne sterkste kant :S )

tot binnekort en nog veel plezier ginder hé

Nancy

Hmm,

precies nie zo slim om mijn antwoorden in de reacties te zetten.

Achja,...

salukes